مسابقات ورزشی کارکنان دستگاههای اجرایی استان

ایستگاه آخر و کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات فوتسال کارکنان دستگاههای اجرایی استان توسط تیم دانشگاه

۳۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۶ کد : ۲۵۷۴ اخبار اصلی
تیم فوتسال دانشگاه در مسابقات قهرمانی کارکنان دستگاههای اجرایی استان موفق به کسب مقام نایب قهرمانی گردید.

با انجام فینال مسابقات قهرمانی کارکنان دولت بین تیمهای دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش پرونده بازیهای کارکنان دولت در سال 1397 بسته شد.

در این مسابقه دو تیم در پایان وقت قانونی به تساوی 2بر2 رسیدند و این در حالی بود که بچه های تیم دانشگاه در 5 دقیق پایانی موقعیت های زیادی را برای به ثمر رساندن گل از دست دادند.مسابقه جهت تعیین قهرمان به ضربات پنالتی کشید.در ضربات پنالتی تیم حریف موفق شد هر سه پنالتی خود در مقابل دو پنالتی دانشگاه به گل تبدیل کند.تیم آموزش و پرورش مقام اول،دانشگاه به مقام نایب قهرمانی و تیم دادگستری به مقام سوم مسابقات دست یافتند.

کلید واژه ها: فوتسال نایب قهرمان اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت پشتیبانی و رفاهی