انعقاد تفاهم نامه

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۷ کد : ۲۵۷۵۷ اخبار اصلی
عقد قرارداد توسط مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه با مجموعه اراک درکه(کوهپایه سابق) جهت ارائه انواع وعده های غذایی با تخفیف
انعقاد تفاهم نامه

در راستای بسط و گسترش رفاه حال کارکنان دانشگاه و بالا بردن سطح کیفی اوقات فراغت همکاران و خانواده های آنان و جلب مشارکت و تقویت بخش خصوصی تفاهم نامه ای فی مابین مدیریت امور پشتیبانی دانشگاه و مدیریت مجموعه اراک درکه به آدرس  اراک انتهای پارک امیرکبیر دامنه کوه مستوفی مجموعه پذیرایی اراک درکه(کوهپایه سابق)به شماره تماس 09123953014 تفاهم نامه ای جهت ارائه وعده های غذایی شامل :صبحانه،ناهار،شام ،میان وعده و کافی شاپ ،برگزاری میهمانیهای کوچک با ظرفیت 150 نفر و غذای بیرون بر با شرایط ذیل منعقد گردید.

بر اساس این تفاهم نامه :

-وعده های غذایی از روز شنبه تا سه شنبه  با تخفیف 15 % ارائه می گردد.

-وعده های غذایی از چهارشنبه تا جمعه با تخفیف 10% ارائه می گردد.

-وعده های میان بر با 5% تخفیف ارائه می گردد.

کلید واژه ها: رستوران سفره خانه کافی شاپ صبحانه ناهار شام اراک درکه استخر امیرکبیر مستوفی اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی