کسب مقام قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه در مسابقات منطقه ای کشوری

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۶۲۹۶ اخبار اصلی
تیم والیبال بانوان دانشگاه در مسایقات منطقه ۴ کشور موفق به کسب مقام قهرمانی گردید.
کسب مقام قهرمانی تیم والیبال بانوان دانشگاه در مسابقات منطقه ای کشوری

با برگزاری مسابقات والیبال بانوان ،انتخابی دستگاههای اجرایی استان مرکزی در سال 1400 و موفقیت تیم دانشگاه در بدست آوردن مقام اول این دوره از مسابقات در حضور تمامی دستگاههای اجرایی،این تیم بعنوان نماینده استان در مسابقات منطقه 4 کشوری در اهواز شرکت نموده و موفق به کسب مقام قهرمانی منطقه 4 کشور گردید.تیم والیبال بانوان دانشگاه در این دور ه از مسابقات با تیمهای همدان،کرمانشاه،خوزستان،ایلام و لرستان بصورت دوره ایی بازی و موفق به شکست دادن تمامی حریفان گردید.گفتنی است این تیم بعنوان قهرمان و نماینده منطقه 4 در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا خواهد کرد.

مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه از همه عزازنی که در راه آمادگی و اعزام تیم بالاخص ریاست محترم دانشگاه،معاونت محترم توسعهو همکاران اداره رفاه و تربیت بدنی سپاسگزاری می نماید.

کلید واژه ها: والیبال مسابقات کارکنان دستگاههای اجرایی قهرمانی منطقه ای اهواز بانوان اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی