نتایج نهایی مسابقات فوتسال

کسب عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال گرامیداشت ۴۰ مین سالگرد انقلاب توسط تیم مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۶۹۴ اخبار اصلی
تیم سردشت موفق به کسب مقام قهرمانی مسابقات فوتسال ،گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ،گردید.

با برگزاری  بازیهای فینال و رده بندی مسابقات جام دهه فجر نتایج ذیل بدست امد:

در دیدار ده بندی دو تیم مرکز بهداشت و عارف اندیشان در وت قانونی به تساوی 3 بر 3 رسیدند و برای تعیین تیم سوم  کار به ضربات پنالتی کشیده شد.در ضربات پنالتی تیم عارف اندیشان موفق شد با نتیجه 3 بر 2 و در مجموع با کسب برتری 6 بر 5 تیم مرکز بهداشت اراک را شکست داده و مقام سوم مسابقات را کسب نماید.

در دیدار پایانی که بین دو تیم حفاظت فیزیکی و مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) برگزار شد تیم مجتمع دانشگاهی موفق شد تیم حفاظت را با نتیجه 4 بر 2 شکست داده و به مقام قهرمانی مسابقات نایل گردد و تیم حفاظت فیزیکی به مقام نایب قهرمانی بسنده کرد.

کلید واژه ها: فوتسال دهه فجر اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی