بارگزاری سهمیه هتل آهوان شهر رامسر

عقد قرارداد با هتل آهوان رامسر

۱۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۵۶۴۵ اخبار اصلی
با پیگیری های انجام شده قراردی با هتل آهوان شهر رامسر برای استفاده پرسنل دانشگاه علوم پزشکی منعقد گردید که بارگزاری ثبت نام سهمیه این هتل از تاریخ ۵/۴ ۱۴۰۲ در سامانه رفاهی دانشگاه انجام گردید.
عقد قرارداد با هتل آهوان رامسر

قرارداد شامل 4 واحد به شرح ذیل میباشد
2 باب اتاق گل نشان 2 تخته ویژه دو نفر
2 باب آپارتمان یکخواب ویژه 4 نفر(یک تخت دبل-2 کاناپه)
-هزینه اسکان همکار و افراد درجه 1 شامل : همسر و فرزند بابت هر شب اتاق گل نشان 2 تخته (ویژه اسکان 2 نفر) 10000000 ریال و اپارتمان گل نشان تک خواب(ویژه 4 نفر) 16000000 ،اما در صورتیکه در فرم ثبت نام نفره غیره(غیر از همسر و فرزند ) ثبت شود به انتهای فاکتور مبلغ 8000000 ریال اضافه میشود

-هر همکار فقط یکبار حق استفاده از هتل را دارد.در صورت خالی بودن ظرفیت و نبود متقاضی در ایام غیر پیک با درخواست کتبی امکان استفاده وجود دارد.
- قبل از پرداخت الکترونیک مندرجات فرم ثبت نام را مطالعه نموده و در صورت صحت اطلاعات نسبت به پرداخت الکترونیک اقدام فرمایید.در صورت بروز مشکل امکان باز پرداخت هزینه ها وجود ندارد
- کلیه مراحل ثبت نام و پرداخت وجه از مرورگر موزیلا-فایرفاکس اقدام شود،لذا عودت وجه سبب ملغی شدن ثبت نام خواهد شد.-به دلیل وجود برخی مشکلات شبکه بانکی ،علیرغم دریافت کد رهگیری وجه مربوطه به حساب فرد عودت می شود . ثبت نام همکار کان لم یکن تلقی شده و ذخیره هتل انجام نمی گردد.لازم است فرد ثبت نام کننده از موفقیت پرداخت و تایید اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه اطمینان لازم را کسب نماید.
-وارد نمودن کلیه مشخصات افراد ثبت نامی شامل: نام و نام خانوادگی،کد ملی،شماره شناسنامه و تاریخ تولد در فرم ثبت نام بصورت دقیق الزامی می باشد.
- چنانچه فرم تکمیلی که به هتل ارائه میگردد با مهمانان مراجعه کننده به هتل یکسان نباشد ،امکان پذیرش و هماهنگی وجود ندارد
اگرچنانچه افراد غیر با هویت افراد درجه 1 ثبت شود هزینه افراد ثبت شده کاملا ازاد محاسبه میشود
.- اطفال زیر 2 سال رایگان بوده و در صورت درخواست تخت و یا وسیله خواب اضافی هزینه آن قابل محاسبه است.
استفاده از سایر امکانات از جمله رستوران ، کافی شاپ ، میز بیلیارد ، بازی های کامپیوتری (X-BOX)،فروشگاه ،قایقرانی ، تلفن ، سالن ورزشی چند منظوره ، اینترنت ،دوچرخه و استخر توسط مدعوین با نرخ های متداول در هتل بصورت نقدی و بعهده میهمان خواهد بود .
استفاده از سایرامکانات از جمله پیست دوچرخه سواری و پیست اسکیت و سینمای روباز رایگان میباشد .

-هزینه اقامت و صبحانه برای کودکان زیر 2 سال رایگان و بالای 2 سال تمام بها خواهد بود .(فرزند بالای دو سال باید به عنوان یک فرد بزرگسال در ساامانه ثبت گردد.
در صورت درخواست تخت اضافه ،ابتدا بایدقبل از مراجعه به هتل با پذیرش هتل هماهنگ گردد در صورت موافقت هتل فرد اضلفه وجه مربوطه را به هتل پرداخت خواهد نمود و در همان اتاق به صورت کف خواب اسکان داده میشود
-در صورت وارد نمودن هر گونه خسارت به هتل و اثاثیه ان میهمان مکلف به پرداخت هزینه آن می باشد.
-همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی خود و تمامی همراهان و معرفی نامه ثبت نام الزامی می باشد.عدم ارائه آنها به هتل باعث عدم پذیرش توسط هتل خواهد شد.
-رعایت قوانین و مقررات هتل ،همچنین حفظ شئون اسلامی و اخلاقی برای کلیه همکاران الزامی می باشد.
-مهمانان عزیز موظف هستند طبق برنامه تدوین شده توسط هتل ،اتاق ها را تحویل گرفته و راس ساعت مقرر تخلیه نمایند