بارگزاری سهمیه هتل آفتاب مرکزی مشهد

عقد قرارداد با هتل آفتاب مرکزی مشهد

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۱ کد : ۳۵۶۶۲ اخبار اصلی
با پیگیری های انجام شده قراردی با هتل آفتاب مرکزی مشهد برای استفاده پرسنل دانشگاه علوم پزشکی منعقد گردید که بارگزاری ثبت نام سهمیه این هتل از تاریخ ۵/۴ ۱۴۰۲ در سامانه رفاهی دانشگاه انجام گردید.
عقد قرارداد با هتل آفتاب مرکزی مشهد

هتل آفتاب مرکزی(امام رضا 12)
قرارداد شامل سه آپارتمان به شرح ذیل میباشد
یک باب اتاق 2 تخته ویژه دو نفر
یک باب آپارتمان یکخواب ویژه 4 نفر
یک باب آپارتمان دو خواب ویژه 7 نفر

-هزینه اسکان همکار و افراد درجه 1 شامل : همسر و فرزند بابت هر شب مبلغ 3000000 ریال و سایرین مبلغ .4000000 ریال می باشد.
هتل زیرمجموعه سپاه میباشد لذا رعایت شرایط هتل شامل حجاب بانوان ،لباس متعارف ویژه برادران و کلیه قوانین ان هتل برای مهمانان و همراهانشان الزامیست
-هر همکار فقط یکبار حق استفاده از هتل را دارد.در صورت خالی بودن ظرفیت و نبود متقاضی در ایام غیر پیک با درخواست کتبی امکان استفاده وجود دارد.
- قبل از پرداخت الکترونیک مندرجات فرم ثبت نام را مطالعه نموده و در صورت صحت اطلاعات نسبت به پرداخت الکترونیک اقدام فرمایید.در صورت بروز مشکل امکان باز پرداخت هزینه ها وجود ندارد
- کلیه مراحل ثبت نام و پرداخت وجه از مرورگر موزیلا-فایرفاکس اقدام شود،لذا عودت وجه سبب ملغی شدن ثبت نام خواهد شد.
-به دلیل وجود برخی مشکلات شبکه بانکی ،علیرغم دریافت کد رهگیری وجه مربوطه به حساب فرد عودت می شود . ثبت نام همکار کان لم یکن تلقی شده و ذخیره هتل انجام نمی گردد.لازم است فرد ثبت نام کننده از موفقیت پرداخت و تایید اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه اطمینان لازم را کسب نماید.
-وارد نمودن کلیه مشخصات افراد ثبت نامی شامل: نام و نام خانوادگی،کد ملی،شماره شناسنامه و تاریخ تولد در فرم ثبت نام بصورت دقیق الزامی می باشد.
- چنانچه فرم تکمیلی که به هتل ارائه میگردد با مهمانان مراجعه کننده به هتل یکسان نباشد یا در صورت همراه بودن افراد اضافه علاوه بر نفرات ثبت شده در فرم ثبت نام اولا می بایست قبلا با هتل هماهنگی لازم بعمل آمده ثانیا عواقب و هزینه های آن به صورت آزاد به عهده نفر اصلی ثبت نام کننده میباشد.
اگرچنانچه افراد غیر با هویت افراد درجه 1 ثبت شود هزینه افراد ثبت شده کاملا ازاد محاسبه میشود
-استفاده از خدمات مازاد هتل شامل:کافی شاپ،فروشگاه،لباسشویی،شارژ یخچال،تلفن و رستوران مستلزم پرداخت هزینه بصورت نقدی توسط میهمان می باشد.
-هزینه اقامت و صبحانه برای کودکان زیر 5 سال رایگان و بالای 5 سال تمام بها خواهد بود .
-در صورت درخواست تخت اضافه وجه مربوطه توسط هتل اخذ خواهد شد.
-در صورت وارد نمودن هر گونه خسارت به هتل و اثاثیه ان میهمان مکلف به پرداخت هزینه آن می باشد.
-همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی خود و تمامی همراهان و معرفی نامه ثبت نام الزامی می باشد.عدم ارائه آنها به هتل باعث عدم پذیرش توسط هتل خواهد شد.
-رعایت قوانین و مقررات هتل ،همچنین حفظ شئون اسلامی و اخلاقی برای کلیه همکاران الزامی می باشد.
-مهمانان عزیز موظف هستند طبق برنامه تدوین شده توسط هتل ،اتاق ها را تحویل گرفته و راس ساعت مقرر تخلیه نمایند