برپایی نمایشگاه لوازم خانگی

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۰ کد : ۴۱۵۹۷ اخبار اصلی
به اطلاع همکاران محترم میرساند دانشگاه با همکاری شرکت پاکشوما و عاملیت بانک تجارت نسبت به برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی اقدام نموده است.این نمایشگاه تا پایان بهمن ماه در مرکز بهداشت شهرستان اراک از ساعت ۹ الی ۲۱ به صورت مستمر( به علاوه در روزهای تعطیل ) برقرار میباشد.لذا همکاران متقاضی با بررسی جمیع جهات(محاسبه سود-نرخ بازار-تعداد اقساط-کیفیت و...) و در نظر گرفتن شرایط اعلامی ذیل نسبت به خرید اقدام نمایند.
برپایی نمایشگاه لوازم خانگی

شرایط خرید از نمایشگاه به قرار زیر می باشد.

1-امکان  وام توسط بانک تجارت با سود 7% سالیانه . مبلغ قسط بابت 100 میلیون تومان طی 24 قسط  متوسط پنج میلیون تومان خواهد بود.

2-مبلغ  5 درصد از خرید توسط بانک  جهت ضمانت مسدود و پس از یکسال ازاد میگردد.  (بدون ضامن)

3-تحویل کالا بین 7-15 روز کاری پس از نهایی شدن خرید و صدور  وام میباشد .

4-پرداخت اقساط به عهده کارمند بوده و کسورات حقوقی به عهده دانشگاه نمی باشد.

اعتبارسنجی کارمند متقاضی خرید توسط نماینده بانک مستقر در نمایشگاه انجام میشود.

6- تخفیف 15 % برای خرید نقدی

7-سقف خرید  به ازائ هر نفر از اعضا خانواده 100 میلیون تومان میباشد.

8- حمل و نصب لوازم توسط شرکت و به صورت رایگان توسط شرکت انجام میشود.

9- نماینده دانشگاه اقای مهندس فراهانی در نمایشگاه جهت نظارت فرایند در محل نمایشگاه مستقر میباشند.

کلید واژه ها: نمایشگاه لولزم خانگی مرکز بهداشت اراک شرکت پاکشوما