ثبت نام هتلهای مشهد و چابکسر

زمان ثبت نام استفاده از امکانات اسکان مشهد و چابکسر ویژه شهریور ماه ۹۸

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰ کد : ۵۰۲۷ اخبار اصلی
در روز شنبه مورخ ۵/۵/۹۸ ساعت ۱۰ صبح امکان ثبت نام هتلهای مشهد و چابکسر میسر می گردد.
زمان ثبت نام استفاده از امکانات اسکان مشهد و چابکسر ویژه شهریور ماه ۹۸

به اطلاع کلیه همکاران محترم می رساند که همانگونه که طی مکاتبه مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به شماره 20477 -98/4/29  اعلام گردیده است زمان ثبت نام استفاده از امکانات اسکان در مشهد مقدس و چابکسر در روز شنبه مورخ 98/05/05 می باشد.عزیزان همکار با مراجعه به سامانه رفاهی دانشگاه و انتخاب تاریخ مد نظر نسبت به ثبت مشخصات کلیه همراهان (نام و نام خانوادگی،کد ملی،تاریخ تولد،نسبت)بطور دقیق اقدام نمایند.شایان ذکر است با توجه به اینکه اتاقهای هتل فردوس در مشهد مقدس 2 و 3 تخته می باشد همکارانی که بالای 3 نفر ثبت نام می نمایند می بایست در دو اتاق اسکان یابند.

کلید واژه ها: هتل مشهد و چابکسر ثبت نام اداره رفاه و تربیت بدنی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی