به میزبانی هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

جلسه هم اندیشی مدیران هسته های گزینش ادارات استان مرکزی

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۶ اخبار اصلی
جلسه هم اندیشی مدیران هسته های گزینش ادارات استان مرکزی

در آستانه پانزدهم دیماه سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس هسته های گزینش ، روز چهارشنبه 30آذر جلسه هم اندیشی مدیران هسته های گزینش ادارات استان مرکزی به میزبانی هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک و در محل ستاد دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه که به منظور همفکری و بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی بزرگداشت روز گزینش و برگزاری مراسم 15 دیماه در استان برگزار شد ، مدیران هسته های گزینش استانداری،آموزش و پرورش ، دانشگاه اراک ، دادگستری ، جهاد کشاورزی و تامین اجتماعی استان مرکزی حضور داشتند.
از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه می توان به بررسی مشکلات و چالش های هسته های گزینش در خصوص موارد جدید و اتفاقات اخیر کشور از جمله موضوع فضای مجازی ، اغتشاشات اخیر ، حجاب و عفاف و ... اشاره کرد. در پایان صورتجلسه پیشنهادات و صحبت های ارائه شده جهت استفاده و اجرایی نمودن مصوبات جلسه تهیه و به مدیران هسته های گزینش استان ارائه گردید.

کلید واژه ها: هسته گزینش مدیران هسته گزینش هم اندیشی حجاب عفاف روز گزینش همفکری 15 دیماه