جلسه مشترک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اعضای شورا و کارکنان هسته گزینش

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۶:۴۴ اخبار اصلی

جلسه مشترک مدیریت ، اعضا و کارکنان هسته گزینش با مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر امانی نیز حضور داشتند پیرامون مباحث مختلف در حوزه گزینش بحث و تبادل نظر و راهکارهایی در خصوص همکاری بیشتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و هسته گزینش دانشگاه ارائه شد. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین افشار مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک مواردی در خصوص اهمیت کار گزینش در جذب نیروهای متخصص و کارامد بیان نمودند.همچنین دکتر امانی ریاست محترم دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد مدیریت و کارکنان هسته گزینش دانشگاه ، هسته  گزینش را یکی از واحدهای فعال و مورد اطمینان دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان نمودند.در پایان مقرر شد جلسات منظم بین هسته گزینش و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در فواصل مختلف زمانی برگزار گردد.

کلید واژه ها: نهاد نمایندگی رهبری مقام معظم رهبری هسته گزینش ریاست دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی اراک تخصص جلسات منظم