دیدار مدیر و اعضای شورای هسته گزینش با ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه و بازدید از دفتر گزینش

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۴ اخبار اصلی

مدیر و اعضای شورای گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک از دفتر گزینش دانشکده علوم پزشکی ساوه بازدید و با ریاست و معاون توسعه این دانشکده دیدار و گفتگو نمودند.

در طی این دیدار نشستی با حضور رئیس ، معاون توسعه و رئیس دفتر گزینش دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام شد که در این جلسه در خصوص چگونگی روند گزینش پرسنل دانشکده ، نحوه گزینش شرکت کنندگان آزمون استخدامی وزارت بهداشت در سالجاری و جذب نیروهای متعهد و کارامد بحث و تبادل نظر شد.همچنین بررسی تعامل مدیریت منابع انسانی با دفتر گزینش دانشکده ساوه و ارزیابی نقاط قوت و ضعف این واحد از دیگر مواردی بود که مورد بحث قرار گرفت.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه گزینش تعامل منابع انسانی آزمون استخدامی وزارت بهداشت جذب