بازدید مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک از روند برگزاری ارزیابی تخصصی و عمومی آزمون استخدامی

۲۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۹ اخبار اصلی

در دومین روز برگزاری ارزیابی تخصصی و عمومی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر محمد گودرزی مدیر هسته گزینش دانشگاه از محل برگزاری ارزیابی بازدید نمودند.ایشان در این بازدید ضمن قدردانی از زحمات عوامل اجرایی و برگزار کنندگان ارزیابی بر رعایت قوانین و مقررات در انجام فرایند فوق تاکید کرد.مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن بازدید از پنل های تخصصی و عمومی با تعدادی از ارزیابان دعوت شده نیز گفتگو نموده و از نحوه پرسش و ارزیابی داوطلبان مطلع گردید.

کلید واژه ها: ارزیابی تخصصی عمومی آزمون استخدامی استخدام وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک داوطلبان بازدید