به مناسبت فرارسیدن پانزدهم دیماه روز گزینش

برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با قوانین و دستورالعمل های گزینش

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۶ اخبار اصلی
برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با قوانین و دستورالعمل های گزینش

در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جاری و همزمان با فرارسیدن پانزدهم دیماه ، سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) و روز گزینش ، پیرو برنامه ریزی قبلی و هماهنگی های صورت گرفته با واحد آموزش ضمن خدمت ، دوره آموزشی آشنایی با قوانین و دستورالعمل های اجرایی گزینش برای گروه هدف مدیران میانی و اجرایی دانشگاه در تاریخ هفدهم دیماه در سالن همایش های مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.در این جلسه ریاست محترم ، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی اراک ؛ ریاست و معاونین دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین ،  ، رؤسای شبکه های بهداشتی و مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک حضور داشتند.در ابتدای جلسه دکترمحمد گودرزی مدیریت هسته گزینش پس از خوش آمد گویی به مهمانان از ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر جمالیان دعوت نمودند .ریاست دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مدیر و کارکنان هسته گزینش ، اقدامات پیشگیرانه انجام شده در هسته گزینش را از جمله اقدامات مفید و مؤثر در جهت حفظ نیروی انسانی ذکر کرد.در ادامه جلسه کلیپ آماده شده توسط هسته گزینش علوم پزشکی اراک به مناسبت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پخش شد و پس از آن جناب آقای طاهری از اساتید محترم هیات عالی گزینش در خصوص قوانین و دستورالعمل های گزینش مطالبی را بیان نموده و در خلال این مباحث به پرسشهای مطرح شده از طرف شرکت کنندگان نیز پاسخ دادند.در انتهای جلسه نیز دکترگودرزی مدیر هسته گزینش مطالبی را در خصوص چالشهای هسته گزینش با واحدها و شهرستانهای ساوه و خمین مطرح نموده و ختم جلسه را اعلام نمودند.

کلید واژه ها: هسته گزینش روز گزینش پانزدهم دیماه دوره آموزشی گزینش