ارزیابی ساب پورتال های دانشگاه در نیمسال دوم ۱۳۹۹

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۲ کد : ۱۶۹۵۳ اخبار اسلایدی

با توجه به راهبرد مدیریت آمار و فناوری دانشگاه در طی سالیان گذشته درخصوص ارزیابی زیرپورتالهای دانشگاه این مدیریت درپایان نیمسال دوم سال 1399 اقدام به ارزیابی مجدد زیرپورتالهای دانشگاه براساس سنجه های کشوری و استانی موجود نمود .بر این اساس و با توجه به اطلاع رسانی قبلی در خصوص این موضوع و درج موارد مهم مورد ارزیابی و ارائه توضیحات لازم به ادمین های مربوطه و با در نظر گرفتن سایر سنجه های مهم در ارزیابی پورتال مطابق استانداردهای موجود این ارزیابی در 5 سطح عالی ، خوب ، متوسط ، ضعیف ، خیلی ضعیف دسته بندی شد .بنا به نتایج اخذ شده از 70 زیرپورتال موجود 15 زیرپورتال در سطح عالی و17 زیرپورتال در سطح خوب ، 14 زیرپورتال در سطح متوسط ، 9 زیرپورتال در سطح ضعیف و 15 پورتال در سطح خیلی ضعیف قرار گرفتند .

لازم به ذکر است ساب پورتال دانشکده پرستاری موفق به کسب سطح عالی از میان 70 ساب پورتال دانشگاه شده است.