بنیاد ملی نخبگان و اعطای تسهیلات به دانشجویان مستعد

بنیاد ملی نخبگان و اعطای تسهیلات به دانشجویان مستعد

پیرو نامه شماره 1765 مبنی بر این که بنیاد ملی نخبگان در چارچوب برنامه توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور، اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان مستعد برتر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشوراعطا میکند. بنابراین طبق آیین نامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه ها میتوانند از فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فناوری دانشجویان صاحب استعداد برتر با تأمین هزینه ها از طرف این بنیاد استفاده نمایند. به همین منظور طبق رویه هر سال، لازم است دانشجویان متقاضی در مهلت تقریباً یک ماهه از تاریخ 17 / 3 / 1401تا حداکثرتاریخ ،15 / 4 / 1401 اطلاعات خود را در سامانه این بنیادsina.bmn.ir       بارگذاری و سپس گزینة «درخواست بررسی پرونده برای بهرهمندی از پشتیبانی های دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست های سامانه انتخاب کنند.

کلید واژه ها: بنیاد ملی نخبگان و اعطای تسهیلات به دانشجویان مستعد