نشست رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاون پرستاری وزارت بهداشت

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۹ کد : ۳۴۲۳۷ اخبار اسلایدی

دکتر محبوبه سجادی رئیس به همراه دکتر آمنه یعقوب زاده معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک  مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه سالجاری با دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار کردند.

در این نشست رئیس دانشکده پرستاری به ارائه اطلاعاتی در خصوص تعداد اعضای هیئت علمی، رشته های موجود، گرایش ها، دستاوردها و چالش های دانشکده پرداختند.

معاون دانشکده پرستاری در خصوص برخی از مشکلات آموزش بالینی و برنامه های آموزشی توضیحاتی را ارائه نمود.

در ادامه این نشست دکتر عبادی؛ در خصوص راهکارهای افزایش جذب نیروی انسانی و تقویت روابط با سایر دانشکده پیشنهاداتی را مطرح کرد و در خصوص رفع برخی از مشکلات این دانشکده قول مساعد داد.

کلید واژه ها: رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک معاون پرستاری وزارت بهداشت دکتر محبوبه سجادی دکتر آمنه یعقوب زاده