اطلاعیه کارگاه های دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری در نیمسال دوم ۹۸-۹۷

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۰ کد : ۳۶۵۳ اخبار
اطلاعیه کارگاه های دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری در نیمسال دوم ۹۸-۹۷

قابل ‌توجه دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری کودکان و داخلی - جراحی 97

برنامه کارگاه‌های نیمسال دوم 98-97 به شرح زیر به اطلاع می‌رسد:

نـام کارگـــاه

استـــاد

زمـــان

مکـــــان

کنترل عفونت در بیماران و بیمارستان / کنترل عفونت در بخش‌های کودکان و نوزادان

جناب آقای دکتر اکبری

چهارشنبه 11/2/98: ساعت 14 تا 18

اتاق سمینار دانشکده پرستاری (طبقه سوم بال آبی)

حضور کلیه دانشجویان در کارگاه‌ الزامی است.

توضیح: شرکت کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری داخلی - جراحی در کارگاه مهارت‌های ارتباطی و کارگاه ایمنی بیمار (در نیمسال اول)، کارگاه کنترل عفونت در بیماران و بیمارستان (در نیمسال دوم)، کارگاه ارتقای کیفیت خدمات و حاکمیت بالینی (در نیمسال سوم) و کارگاه خدمات مبتنی بر شواهد (در نیمسال چهارم) و ارائه گواهی آن به آموزش الزامی است؛ این کارگاه‌ها در زمان مقرر در دانشکده برگزار می‌شود.

دانشجویان کارشناسی ارشد تمام رشته‌های تحصیلی باید در کارگاه مقاله‌نویسی علمی شرکت کنند و گواهی آن را قبل از دفاع از پایان‌نامه به آموزش ارائه دهند. برگزاری این کارگاه و صدور گواهی آن، بر عهده کمیته تحقیقات دانشجویی است. این کارگاه در زمان‌های مختلف در طول سال برگزار می‌شود و دانشجویان از ابتدای تحصیل می‌توانند در آن شرکت کنند.

واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری

قابل ‌توجه دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری کودکان و داخلی - جراحی 96

برنامه کارگاه‌های نیمسال دوم 98-97 به شرح زیر به اطلاع می‌رسد:

نـام کارگـــاه

استـــاد

زمـــان

مکـــــان

خدمات مبتنی بر شواهد

سرکار خانم دکتر محقق

دوشنبه 9/2/98: ساعت 8 تا 12

اتاق سمینار دانشکده پرستاری (طبقه سوم بال آبی)

حضور کلیه دانشجویان در کارگاه‌ الزامی است.

واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده پرستاری

21/1/1398

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشجویان کارشناسی ارشد پرستاری کودکان و داخلی - جراحی 97 - 96، دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک