برنامه مشاوره و هم اندیشی فرآیند نویسی جشنواره آموزشی شهید مطهری

برنامه مشاوره و هم اندیشی فرآیند نویسی جشنواره آموزشی شهید مطهری

جشنواره آموزشی شهید مطهری به همراه همایش کشوری آموزش علوم پزشکی هرساله هم زمان با مراسم روز استاد برگزار می گردد و از جمله مزایای این جشنواره می توان به امتیاز دانش پژوهی، جوایز نقدی، گرنت نصر و ...  ااشاره کرد.  پیرو نامه شماره  33062 ص2/1402/پ در همین خصوص، به استحضار می رساند به منظور توسعه کمی و کیفی فرآیندهای آموزشی ویژه جشنواره مطهری و حمایت از فعالیت های آموزشی اعضای هیات علمی، برنامه مشاوره و هم اندیشی فرآیند نویسی برگزار می گردد. لذا علاقمندان می توانند روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت 8 لغایت 17 به دانشکده بهداشت دفتر کار سرکار خانم دکتر راحله سلطانی مراجعه و یا با شماره تلفن 09143099259 تماس بگیرند.

کسب اطلاعات بیشتر در پورتال معاونت آموزش/ مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی/ واحد جشنواره مطهری به آدرس https://arakmu.ac.ir/vce/fa/page/5979 قابل دریافت می باشد.

کلید واژه ها: برنامه مشاوره و هم اندیشی فرآیند جشنواره آموزشی شهید مطهری