روز دانشجو مبارک

روز دانشجو مبارک

۱۶ آذر، فرصتی ارزشمند برای بازنگری هویت تاریخی، ملی و دینی دانشجویان ایران عزیز است.

روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت دانشجویانی که همواره نقش فعال و موثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند .دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز همگام با سایر دانشجویان کشور گام های مهم واستواری را در راه توسعه وپیشرفت علمی ایران اسلامی برداشته اند که امیدواریم شاهد حضور پر رنگ تر دانشجویان در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور باشیم .

اینجانب ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و  توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم .

دکتر فاطمه گنجهء

رئیس دانشکده پرستاری