دانشکده مجازی و دانشگاه علوم پزشکی مجازی مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط برگزار می کنند

دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مسابقه کشوری عکس و فیلم با موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط را ویژه دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور همراه با اهدای جوایزی ارزنده به 3 اثر برتر از نظر هیات داوران برگزار می کند.

بر این اساس، علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می‌بایست شرایط زیر را رعایت کنند:
ـ عکس ها و فیلم های ارسالی در موضوع دورکاری، آموزش مجازی و تدریس برخط باید مربوط به دوران پاندمی کرونا باشند.
ـ رعایت شئونات اخلاقی و اسلامی در تهیه آثار الزامی است و آثار باید مطابق قوانین جاری کشور باشند.

ـ تنها کانال دریافت عکس و فیلم آدرس ایمیل eball@vums.ac.ir است.
ـ هر شرکت کننده فقط مجاز است یک عکس و یک فیلم ارسال کند.
ـ
درج نام و نام خانوادگی صاحب اثر، شماره دانشجویی/پرسنلی، نام دانشگاه و شماره تلفن همراه در ایمیل الزامی است.
ـ درج عنوان «مسابقه کشوری عکس و فیلم» در قسمت موضوع ایمیل ضروری است.

ـ عکس ها بدون قاب، حاشیه و هرگونه لوگو، نشانه، واتر مارک و ... ارسال شوند.
ـ عکس ها باید با فرمت jpg و حداقل 3 و حداکثر 7 مگابایت باشند.
ـ ضلع بزرگ عکس های ارسالی نباید کمتر از 1500 پیکسل باشد.
فیلم ها حداکثر یک دقیقه و با فرمت mp4 ارسال شوند.

ـ ارسال آثار توسط شرکت کننده به منزله قبول مالکیت و اصالت آن تلقی می شود و هیچگونه مسئولیتی برعهده برگزار کننده نخواهد بود.
توضیح اینکه، زمان اعلام برندگان 30 تیرماه 99 خواهد بود.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران مسابقه کشوری عکس و فیلم دورکاری آموزش مجازی تدریس بر خط