گزارش برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان کارشناسی پرستاری

گزارش برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان کارشناسی پرستاری

هدف برگزاری آزمون ارزشیابی توانمندی های دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته پرستاری در حیطه های مهارتی، آموزشی، ارتباطی در جهت ایفای نقش ها و وظایف حرفه ای قبل از ورود به کارآموزی عرصه می باشد. این آزمون بصورت OSCE  طراحی و در قالب 10 ایستگاه شامل سه ایستگاه پرستاری بزرگسالان و اصول و مهارت های پرستاری، دو ایستگاه پرستاری مراقبت های ویژه، دو ایستگاه پرستاری سلامت جامعه و سه ایستگاه پرستاری کودکان و نوزادان طراحی شد.

به گفته آقای هادی جعفری منش مدیر برگزاری آزمون صلاحیت پرستاری، برطبق آیین نامه آزمون دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد کارآموزی در عرصه می باشند که بیش از 70 درصد امتیاز در هر گروه امتحانی مشخص شده در آزمون را کسب کرده باشند. در غیر این صورت بایستی  بعد از یک دوره کارآموزی، مجددا در آزمون شرکت کنند.در این دوره 46 نفر از دانشجویان در آزمون شرکت داشتند. تیم اجرایی شامل 44 نفر از اعضای هیئت علمی، کارشناسان آموزش و تیم حفاظت و امور عمومی به مدت 10 ساعت مسئولیت برگزاری آزمون را بر عهده داشتند. خانم دکتر گل آقایی رئیس دانشکده پرستاری از نحوه برگزاری آزمون بازدید کردند.