چهاردهمین جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده استان مرکزی با موضوعات سلامت برگزار شد.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۱۷۹۳ اخبار اسلایدی

چهاردهمین جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده استان در روز چهارشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۹ به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و دبیری دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور اعضاء در سالن جلسات استانداری برگزار گردید.

در این جلسه با تصویب اصل استقرار و ارکان برنامه جامع سلامت، شیوه نامه اجرایی و انتخابات شورای مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستان های تابعه موافقت و مقرر شد برنامه عملیاتی تبلیغ خدمات و کالاهای آسیب رسان به سلامت به دستگاه های اجرایی ابلاغ و گزارش آن اخذ گردد.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک کارگروه تخصصی اموراجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده استان چهاردهمین برنامه جامع سلامت