اولین جلسه هم اندیشى کارگروه جشنواره ملی مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۲۱۷۹۴ اخبار اصلی

اولین جلسه هم اندیشى کارگروه جشنواره ملی مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک در روز شنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ با حضور جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، مدیر دانشجویی فرهنگی، مسئول خیرین و سازمان های مردم نهاد سلامت، کارشناس دانشجویی فرهنگی، کارشناس مشارکت های مردمی و نماینده فعال دانشجویی با هدف بررسی شیوه نامه جشنواره، نحوه اطلاع رسانی به گروه های هدف و تقسیم کار گروهی در حوزه های مربوط برگزار گردید.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک جشنواره ملی مشارکت های اجتماعی معاونت دانشجویی فرهنگی جشنواره ملی اراک دانشگاه علوم پزشکی