اولین جلسه شورای هماهنگی روسای دفاتر سلامت دستگاه اجرایی استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ برگزار گردید.

۲۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۸:۵۹ کد : ۲۱۸۴۰ اخبار اصلی

اولین جلسه شورای هماهنگی روسای دفاتر سلامت دستگاه اجرایی استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ روز چهارشنبه تاریخ ۱۴۰۰/۰۸/۲۶ با حضور جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی، رئیس شورای مشارکت مردم در سلامت استان، مسئول مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک و روسای دفاتر سلامت دستگاه های اجرایی استان در محل ستاد دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه کارشناسان سلامت اجتماعی شهرستان های تابعه استان به صورت ویدئو کنفرانس شرکت نمودند.

در این جلسه به توضیح اهداف و شرح وظایف روسای دفاتر سلامت و بررسی وضعیت فعلی سلامت استان پرداخته شد و مقرر شد ابلاغ و تابلوهای دفاتر سلامت هر دستگاه توسط حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اراک به صورت حضوری تقدیم گردد و این دفاتر رسما کار خود را آغاز نمودند.

کلید واژه ها: اموراجتماعی اراک دفاتر سلامت دستگاه های اجرایی دانشگاه علوم پزشکی اراک