راه اندازی فرم تعمیر خودروهای اورژانس در اتوماسیون اداری

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۰۸۰۷ اخبار
نویسنده خبر: منیره عبدی
راه اندازی فرم تعمیر خودروهای اورژانس در اتوماسیون اداری

با عنایت به تاکیدات دولت محترم مبنی بر الکترونیکی نمودن خدمات دستگاهها و تکریم ارباب رجوع و کاهش مراجعات حضوری در راستای پیشگیری از کرونا، مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه با هماهنگی و تایید مدیریت امور رفاهی و پشتیبانی دانشگاه، اقدام به الکترونیکی کردن فرم تعمیر خودروهای اورژانس در بستر اتوماسیون اداری دانشگاه بصورت تحت وب نموده و دسترسی به فرم مذکور برای  همکاران مرتبط مقدور گردیده است. این فرم در مهر ماه سال 1400 طراحی شده و پس از تایید امور پشتیبانی دانشگاه مورد بهره برداری قرار گرفته است.
اقدامات انجام شده موجب کوتاه شدن فرایند تعمیر خودرو توسط ذینفعان و عدم نیاز به مراجعه حضوری این افراد می باشد. صرفه جویی در مصرف کاغذ نیز از دیگر مزایای این اقدام می باشد.

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،  اقدامات مورد نیاز در راستای الکترونیکی نمودن خدمات دانشگاه را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است. امید است اقدامات این مدیریت گامی موثر در راستای بهبود روند انجام امور و بهبود کیفیت خدمات ارائه شده را به همراه داشته و رضایت مندی بیشتر را به همراه داشته باشد.

منیره عبدی

نویسنده خبر