انعقاد تفاهم نامه

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۲۰۴۲۲ اخبار اصلی
با پیگیریهای مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه نسبت به انعقاد تفاهم نامه با فروشگاه زنجیره ای مادیران جهت استفاده همکاران دانشگاه از خریدهای اعتباری و اقساطی فروشگاه مذکور اقدام لازم معمول گردید.
انعقاد تفاهم نامه

همکاران محترم می توانند جهت استفاده از خدمات فروشگاههای فوق به سامانه رفاهی دانشگاه مراجعه و ضمن اخذ معرفی نامه ،به نمایندگی فروشگاه به آدرس : خیابان شهید زجایی بین 17 متری و 12 متری فروشگاه مادیران مراجعه و یا با شماره 0862210262 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مادیران تفاهم نامه مدیرت امور پشتیبانی و رفاهی اداره رفاه و تربیت بدنی