اطلاعیه شماره ۳ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۰۳۸ اخبار اصلی

قابل توجه پذیرفته شدگان گرامی آزمون کارشناسی ارشد سال 97

تاریخ وزمان ثبت نام به شرح زیر اعلام می گردد:

مراحل ثبت نام :

مرحله اول: ثبت نام اینترنتی

الف) ثبت نام از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک لینک ثبت نام دانشجویان  از تاریخ  97/7/3 الی 97/7/7 برای کلیه پذیرفته شدگان انجام می گردد.

تذکر: برای ورود به سیستم ثبت نام از مرورگرGoogle Chrome    استفاده نمایید.

جهت ورود به سامانه ثبت نام نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب نمایید و  کد ملی و کلمه عبور که همان شماره داوطلبی شما می باشد را وارد نمایید.

نکته :  پذیرفته شدگان استعداد درخشان کلمه عبور خود را صفر وارد نمایند

در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی از طریق سایت با شماره تلفن 08634173643 تماس حاصل فرمایید.

مرحله دوم حضوری: لازمه ثبت نام حضوری ثبت نام اینترنتی می باشد و ثبت نام حضوری به صورت مراجعه حضوری شخص پذیرفته شده  ازتاریخ 97/7/8 لغایت97/7/11 به مدت 4 روز اداری از ساعت 8لغایت 13 بر اساس اطلاعیه های قبلی  و بر اساس تفکیک رشته به شرح زیر:

1-تاریخ 97/7/8 رشته های آمار زیستی –تاریخ علوم پزشکی –علوم تشریح –بیوشیمی بالینی .فیزیولوژی

2-تاریخ 97/7/9 رشته های آموزش بهداشت – زیست فناوری پزشکی – پرستاری داخلی /جراحی

3-تاریخ 97/7/10 رشته های ایمنی شناسی –میکروب شناسی- مشاوره در مامایی

4-تاریخ 97/7/11 رشته های پرستاری کودکان – پرستاری مراقبتهای ویژه.

تذکر : به هیچ وجه از سایر رشته ها در روز های غیر از روز اختصاصی ثبت نام رشته ثبت نام به عمل نخواهد آمد.

تبصره :

ثبت نام در هر دو مرحله الزامی می باشد.

عدم ثبت نام در هریک از مراحل به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود.

کلیه پذیرفته شدگانی که ثبت نام اینترنی خود را انجام داده اند موظف به حضور در کلاسها از تاریخ 8/7/97خواهند بود و ثبت نام حضوری همزمان با تشکیل کلاسها خواهد بود در خصوص برنامه کلاسها بر اساس اطلاعیه شماره یک با کارشناس آموزش دانشکده ذیربط  هماهنگی نمایید.

تذکر خیلی مهم :

1- لازمه ثبت نام در هر دو مرحله  تکمیل بودن مدارک ثبت نامی می باشد و دانشگاه هیچ مساعدتی  مبنی بر ثبت نام از پذیرفته شده با کسری مدارک نخواهد داشت.

یاد آوری:

*واحد ثبت نام در روز های پنجشنبه تعطیل است.

*ساعت ثبت نام از ساعت 8تا 13خواهد بود.

*برای اطلاع از زمان ونحوه برگزاری کلاس رشته های گروه پرستاری با آموزش این دانشکده آقای سعادت شعاع به شماره 5-08634173501ورشته  های علوم پایه(فیزیولوژی - میکروب شناسی-ایمنی شناسی – زیست فناوری پزشکی –علوم تشریح – تاریخ علوم پزشکی – آمار زیستی ومشاوره درمامایی) با شماره مذکور  خانم جعفری دانشکده پزشکی ورشته آموزش بهداشت با شماره 33686443خانم صفری تماس حاصل فرمایید.

موارد تکمیلی در صورت نیاز در اطلاعیه های بعدی ارائه خواهد شد.

• آدرس ثبت نام :اراک- سردشت- میدان بسیج- مجتمع آموزشی پیامبر اعظم - جنب بیمارستان آموزشی، درمانی امیرالمؤمنین (علیه السلام) - معاونت آموزش و تحقیقات دانشگاه- حوزه مدیریت امورآموزشی و تحصیلات تکمیلی- اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی.
  •  تلفن: 3462 3417 – 086

کلید واژه ها: ثبت نام اینترنتی ثبت نام حضوری کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی اراک