اطلاعیه شماره ۲ ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۱ کد : ۵۷۰۶ اخبار اصلی

ضمن عرض تبریک جهت موفقیت در آزمون سراسری سال تحصیلی 99 - 98 به اطلاع کلیه پذیرفته‌شدگان محترم می‌رساند ثبت‌نام در این دانشگاه در دو مرحله و به شرح زیر صورت می‌گیرد:

مرحله اول: ثبت‌نام اینترنتی

الف- کلیه پذیرفته‌شدگان نیمسال اول و دوم برای ثبت‌نام اینترنتی باید از تاریخ 98/6/26 تا 98/6/30 از طریق مرورگر Google Chrome به سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک (  arakmu.ac.ir) لینک سامانه مدیریت آموزش ویا hamava.arakmu.ac.ir   لینک ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری مراجعه و ثبت‌نام کنند.

درصورتی‌که برای ثبت‌نام به کافی‌نت مراجعه کردید حتماً کلیه اطلاعیه‌ها و راهنمای ثبت‌نام را با دقت مطالعه فرمایید. سپس اقدام به ثبت‌نام کنید و تمام فرم‌ها را از مسئول کافی‌نت تحویل بگیرید.

تذکر: عدم ثبت‌نام اینترنتی در تاریخ‌های اعلام شده به‌منزله انصراف از تحصیل خواهد بود و هیچ‌گونه عذری پذیرفته نخواهد شد.

جهت انجام ثبت‌نام اینترنتی:

ابتدا تصویر مدارک ذیل را با حجم (size) حداکثر 150 کیلوبایت اسکن و با فرمت Jpeg ذخیره کنید. در ارسال تصویر کارت ملی دقت فرمایید تصویر پشت و روی کارت ملی را اسکن کرده و به‌صورت فایل یکجا ارسال نمایید.

مدارک لازم:

1. اسکن یک قطعه عکس  جدید 4*3 (عکس خواهران باید با پوشش اسلامی کامل باشد).
  2. اسکن  صفحه اول و دوم شناسنامه.
  3.  اسکن پشت و روی کارت ملی به‌صورت فایل یکجا.
  4. اسکن کارت پایان خدمت یا معافیت یا برگ سبز اعزام به خدمت یا گواهی حین خدمت سربازی از محل خدمت (جهت برادران). (در صورت نداشتن هیچ‌یک از مدارک یادشده، فرم درخواست معافیت تحصیلی را تکمیل و اسکن کنید.)
  5. قابل توجه پذیرفته شدگان نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی اسکن مدرک دیپلم یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه -  اسکن مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی - ریز نمرات دوره سه ساله دبیرستان با مهر و امضاء دبیرستان
  6. قابل توجه پذیرفته شدگان نظام آموزشی جدید (3-3-6) اسکن اصل مدرک یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه فرم 602 ( گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم) با مهر و امضاء دبیرستان
  7. قابل توجه پذیرفته شدگان نظام قدیم  آموزش متوسطه  اسکن اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهارساله- اسکن گواهی تحصیلی سال ماقبل و 2 سال ماقبل دیپلم

در مرحله دریافت فرم‌های آموزشی تمام فرم‌های موجود را دانلود کنید و پس از تکمیل اطلاعات، آن‌ها را اسکن  و ارسال نمایید. در ضمن، این فرم‌ها را نزد خود نگه‌دارید و در زمان ثبت‌نام حضوری به مسئول ثبت‌نام دانشگاه تحویل دهید.

در پایان پس از اتمام فرایند ثبت نام ، از اطلاعات ثبت‌نام‌شده اینترنتی خود 4 نسخه پرینت تهیه کنید و در زمان مراجعه حضوری به مسئول ثبت‌نام دانشگاه تحویل دهید.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تحویل مدارک

زمان ثبت‌نام حضوری در اطلاعیه شماره (3) اعلام می‌شود.

قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان رشته‌های ظرفیت مازاد و پذیرفته شدگان رشته های بومی سهمیه عدالت آموزشی :

اطلاعیه‌های مربوط به پرداخت شهریه  و نحوه اخذ تعهد در اطلاعیه‌های بعدی اعلام می‌گردد.

تلفن‌های ضروری:

1. در صورت بروز مشکل در ثبت‌نام اینترنتی با شماره 08634173643 تماس حاصل نمایید.

2. در خصوص مدارک ثبت‌نامی با شماره 08634173387 تماس حاصل نمایید.

3. در خصوص امور خوابگاه با شماره 08633130180 تماس حاصل نمایید.

کلید واژه ها: اطلاعیه ثبت نام ثبت نام اینترنتی ازمون سراسری مدارک ثبت نام