اطلاعیه شماره۳ ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۹ کد : ۵۷۵۲ اخبار اصلی

مرحله دوم:  مراجعه حضوری  و تحویل مدارک

مراجعه حضوری و تحویل اصل مدارک کلیه دانشجویان نیمسال اول و دوم به آدرس ذکر شده طبق جدول زمانبندی زیر صورت می گیرد.لذا از مراجعه در تاریخ های دیگر   جدا" خودداری فرمایید.

جدول زمانبندی مراجعه حضوری پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی اراک

روز

تاریخ

رشته

آدرس

یکشنبه

98/6/31

بهداشت عمومی– بهداشت‌حرفه‌ای- بهداشت محیط – علوم تغذیه

اراک –  سردشت  –میدان بسیج-مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) – جنب بیمارستان امیرالمومنین- سالن ورزشی

تلفن تماس:

دوشنبه

98/7/1

پرستاری (اراک و شازند)

سه شنبه

98/7/2

شنوایی‌شناسی - کاردرمانی- گفتار درمانی- اتاق‌عمل- دندانپزشکی و دندانپزشکی بومی

چهارشنبه

98/7/3

پزشکی روزانه

شنبه

98/7/6

پزشکی ظرفیت مازاد – پزشکی بومی – مامایی و  مامایی مازاد

یکشنبه

98/7/7

علوم‌آزمایشگاهی– هوشبری- پرتو شناسی- پرتودرمانی-  علوم‌آزمایشگاهی مازاد

مدارک مورد نیاز در زمان مراجعه حضوری  :

1-اصل شناسنامه و  چهار سری کپی از تمام صفحات آن.

2-اصل کارت ملی و چهار سری کپی از دو طرف آن.

3- 8 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده .( آقایان 3 قطعه عکس اضافی جهت امور نظام وظیفه  )

5- گواهی تحصیلی سال ماقبل و 2 سال ما قبل دیپلم (نظام قدیم آموزش متوسطه ) اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم ( نظام سالی واحدی )ا فرم 602گزارش کلی سوابق تحصیلی ( نظام اموزشی 3-3-6 ) .

6-کارنامه تحصیلی دیپلم ( پذیرفته شدگان نظام قدیم ) اصل کارنامه دیپلم و اصل کارنامه پیش دانشگاهی ( نظام ترمی واحدی ) اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان پایه اهم تا دوازدهم ) نظام آموزشی 3-3-6 با مهروامضا آموزشگاه.

7 تبصره: دارندگان مدرک کاردانی لازم است اصل یا گواهی مدرک دوره کاردانی ،مدرک پایان طرح برای رشته هایی که دارای طرح نیروی انسانی می باشند را ارایه نمایند.

- پذیرفته شده گرامی : نماینده دفتر پیشخوان دولت در روزهای مراجعه ثبت نام حضوری جهت صدور تائیدیه تحصیلی در محل ثبت نام حضور دارند و نیاز به اقدام دیگری نمی باشد .

8-اصل حکم مرخصی سالانه یا مرخصی بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

9-فرم های تکمیل شده آموزش دانشگاه که توسط دانشجو از سایت پرینت شده.

10-پرینت اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی در چهار نسخه .

11- فیش بانکی:به شماره 2177865307007حساب سیبا بانک ملی به مبلغ10000 تومان( ده هزار تومان) .

قابل توجه پذیرفته شدگان رشته پزشکی ظرفیت مازاد  و بومی:

به اطلاعیه های بعدی مراجعه فرمایید.

مدارک لازم جهت نظام وظیفه آقایان :کپی کارت ملی- کپی مدرک دیپلم-کپی مدرک پیش دانشگاهی –دوقطعه عکس- کسانی که دارای مدرک پایان خدمت و یا کارت معافیت یا برگ سبز اعزام هستند اصل آن را بهمراه داشته باشند.

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر :

به اطلاع میرساند در صورت داشتن یکی از شرایط ذیل جهت تشکیل پرونده با در دست داشتن مدارک زیر به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر واقع در طبقه سوم بال آبی دانشکده پس از ثبت نام حضوری مراجعه فرمایید.

1-      فرزندان و همسران شهدا ، آزادگان ، مفقودالاثر، جانبازان 50 % به بالا

2-      خود شخص جانباز 25% و خود جانباز با حداقل15% جانبازی و 2 ماه سابقه حضور داوطلبانه درجبهه

3-      خود شحص آزاده با حداقل 6 ماه سابقه اسارت

4-      رزمنده با حداقل 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب حضور در جبهه

*مدارک لازم : یک قطعه عکس ، کپی کارت ملی ، کپی کارت ایثارگری خود یا والدین.

تذکر مهم : دانشجوی گرامی جهت آشنایی با مقررات آموزشی لازم است آیین نامه آموزشی مربوط به رشته و مقطع خود را از سایت مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دانلود کرده و بر حسب مورد استفاده نمایید.

شروع کلاسها

ورودی نیمسال اول           98/7/8

ورودی نیمسال دوم        98/11/12

تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08634173643

2- در خصوص مدارک ثبت نامی  شماره 08634173387

3- در خصوص امور رفاهی (وام و..) شماره 08633132047

4- در خصوص امور خوابگاه شماره 08633130180

5- در خصوص تغذیه شماره 08634173542

کلید واژه ها: مدارک ثبت نام مراجعه حضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری98 دانشگاه علوم پزشکی اراک