اطلاعیه شماره ۳ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹-۹۸

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۴ کد : ۵۷۵۳ اخبار اصلی
اطلاعیه شماره ۳ ثبت نام  پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹-۹۸

پذیرفته شدگان گرامی:

1)  تاریخ و زمان ثبت نام اینترنتی : از ساعت 12 روز چهارشنبه  مورخ 27/6/98 لغایت ساعت24

مورخ روز شنبه 30/6/98  از طریق مرورگر Google Chrome سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک  لینک سامانه مدیریت آموزش ویا آدرس hamava.arakmu.ac.ir   لینک ثبت نام کارشناسی ارشد98 مراجعه و ثبت‌نام کنند.

2) تاریخ و روز ثبت نام حضوری

زمان و تاریخ  ثبت نام

رشته های ثبت نام

کارشناس  ثبت نام رشته های مربوطه

روز دوشنبه 1/7/98

زیست فناوری پزشکی میکروب شناسی

روز دوشنبه 1/7/98

بیوشیمی بالینی - فیزیولوژی

روز سه شنبه 2/7/98

مشاوره در مامایی- پرستاری  مراقبت های ویژه

روز سه شنبه 2/7/98

تاریخ علوم پزشکی پرستاری داخلی جراحی

روز چهارشنبه 3/7/98

علوم تشریحی -  آموزش بهداشت

روز چهارشنبه 3/7/98

پرستاری کودکان   بهداشت محیط

خانم منصوری

3الحاقیه  به مرحله چهارم  ثبت نام حضوری  مندرج در  اطلاعیه شماره یک:

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان محترم  می رساند در مرحله چهارم  ثبت نام  حضوری که در اطلاعیه شماره یک  ذکر شده است  کلیه پذیرفته شدگان  محترم بایستی  به شرح زیر در مرحله چهارم ثبت نام اقدام نمایند

قسمت اول: مراجعه  به سالن ورزشی شهید هادیان واقع  در آدرس مرحله چهارم  ثبت نام مندرج اطلاعیه شماره یک و اقدام به شرح زیر :

1.  مراجعه به همکاران محترم خدمات ماشینی "  با به همراه داشتن  پرینت ثبت نام اینترنی "  جهت  ثبت اطلاعات لازم  و  پرداخت هزینه کارت دانشجویی.
  2. مراجعه به همکار محترم حراست سرکار خانم ابوالحسنی و اخذ وتکمیل فرمهای مربوط و اخذ رسید و ارائه رسید به اداره تحصیلات تکمیلی در ادامه فرایند ثبت نام در مرحله چهارم.
  3. مراجعه به همکار محترم نظام وظیفه (پذیرفته شدگان مرد) خانم پوینده و رسیدگی به وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شده توسط ایشان و اخذ مجوز ثبت نام از خانم پوینده ارائه رسید به اداره تحصیلات تکمیلی در ادامه فرایند ثبت نام در مرحله چهارم.
  4. مراجعه به همکار محترم آقای غفاری و پرداخت شهریه  نیمسال اول مختص (پذیرفته شدگان مازاد و اتباع خارجی ) واخذ رسید و ارائه رسید به اداره تحصیلات تکمیلی در ادامه فرایند ثبت نام در مرحله چهارم.

قسمت دوم: مراجعه  به ساختمان معاونت آموزش واقع  در آدرس مرحله چهارم ثبت نام مندرج اطلاعیه شماره یک و اقدام به شرح زیر

موارد تکمیلی در صورت نیاز در اطلاعیه های بعدی ارائه خواهد شد.

اداره دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

كارشناسي ارشد ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۰
با سلام وقتتون بخیر باشه.من کارشناسی ارشد قبول شدم و هنوز موفق به ثبت نام نشدم.برای ثبت نام ایترنتی سیستمتون ارور میده