اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۹ کد : ۷۱۲ اخبار اصلی
اطلاعیه ثبت نام  پذیرفته  شدگان چهل و پنجمین  دوره آزمون  پذیرش دستیار در دانشگاه علوم پزشکی  اراک

اطلاعیه شماره 1

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت  به کلیه پذیرفته شدگان چهل و پنجمین  دوره آزمون  پذیرش دستیار مراتب ذیل در خصوص ثبت نام این دسته از پذیرفته شدگان اعلام می گردد:

1-  شرط ثبت نام ازکلیه پذیرفته شدگان  با تمامی  سهمیه ها اعم از آزاد- ایثارگران و مناطق محروم  و...... مراجعه به دفتر حقوقی دانشگاه از تاریخ 4 تا 7 شهریورماه   به  آدرس ذیل وسپردن تعهد محضری می باشد.

* توجه مهم : کلیه پذیرفته شدگان قبل از مراجعه  حضوری به دفتر مذکور به صورت تلفنی با کارشناس دفتر فوق آقای عظیمی هماهنگی نمایند

آدرس دفتر حقوقی : اراک میدان حضرت ولی عصرعج  خیابان شهید شیرودی خیابان اعلم الهدی ستاد  دانشگاه علوم پزشکی  اراک  شماره  تماس دفتر مذکور 08633125223

2- همراه داشتن تصویر تعهد محضری تایید شده توسط دفترمذکوردرزمان ثبت نام حضوری الزامی خواهد بود

3-ثبت نام حضوری از تاریخ دهم تا چهاردهم شهریورماه خواهد بود

4- ثبت نام اینترنتی : در صورت وصول اسامی پذیرفته شدگان در فرصت مناسب  از وزارت متبوع ثبت نام اینترنتی نیز صورت خواهد گرفت که زمان ونحوه ثبت نام در اطلاعیه های بعدی( که از تاریخ پنجم شهریورماه در پورتال  دانشگاه قرار خواهد گرفت) اعلام خواهد شد.

5-  شروع به دوره دستیاران از تاریخ هفدهم شهریورماه خواهد بود و کارگاههای  مقدماتی بلافاصله با شروع به دوره دستیاران به مدت حدود  دو هفته توسط  مدیریت مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی دانشگاه برنامه ریزی واجرا خواهد شد.

6- اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان دو رشته زنان و روانپزشکی متعاقبا و در زمان مقتضی  وپس از اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی این رشته ها در پورتال دانشگاه درج خواهد شد.

اداره دستیاری وتحصیلات تکمیلی دانشگاه

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک ثبت نام پذیرفته شدگان پذیرش دستیار