اطلاعیه شماره ۱ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۱ کد : ۹۰۳ اخبار اصلی

ضمن عرض تبریک جهت موفقیت در آزمون سراسری سال تحصیلی98-97

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان محترم می رساند ثبت نام در این دانشگاه در دو مرحله وبه شرح زیرصورت می گیرد :

مرحله اول: ثبت نام اینترنتی

الف) ثبت نام از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی اراک لینک ثبت نام دانشجویان  از 97/6/26 الی 97/6/30 برای کلیه پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم انجام می گردد.

تذکر: برای ورود به سیستم ثبت نام از مرورگرGoogle Chrome    استفاده نمایید.

جهت ورود به سامانه ثبت نام نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب نمایید و کد ملی  و کلمه عبور که همان شماره داوطلبی شما می باشد را وارد نمایید.

نکته  : عدم ثبت نام اینترنتی در تاریخ های مقرر به منزله انصراف از تحصیل خواهد بود و هیچ گونه عذری پذیرفته نخواهد شد.

تذکر: در صورتی که برای ثبت نام از کافی نت استفاده می نمایید حتما کلیه اطلاعیه ها و راهنمای ثبت نام را با دقت مطالعه فرمایید سپس اقدام به ثبت نام نموده و تمامی فرم ها را از مسئول کافی نت درخواست نمایید.

جهت انجام ثبت نام اینترنتی:

ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن وبا فرمت Jpeg ذخیره نمایید . ضمنا"حجم (Size ) فایل نباید از  KB150 بیشتر باشد. در ارسال تصویر کارت ملی دقت فرمایید تصویر پشت و روی کارت ملی را اسکن کرده و به صورت فایل یکجا ارسال نمایید.

مدارک مورد نیاز:

1 –  اسکن یک قطعه عکس  جدید 4*3(خواهران با پوشش اسلامی کامل )

2 – اسکن  صفحه اول شناسنامه

3 – اسکن کارت ملی پشت و رو

4 – اسکن کارت پایان خدمت ، معافیت ،برگ سبز اعزام به خدمت ،یا گواهی حین خدمت سربازی از محل خدمت ( جهت برادران)

(درصورت نداشتن هیچ یک از این مدارک، فرم درخواست معافیت تحصیلی  را تکمیل و اسکن نمایید.)

تذکر: در مرحله دریافت فرمهای آموزشی تمامی فرمهای موجود را دانلود نموده و پس از تکمیل اطلاعات اسکن نمایید.

5 –اسکن  مدرک دیپلم یا گواهی موقت پایان دوره متوسطه

6-  اسکن مدرک پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی

7 – ریز نمرات دوره سه ساله دبیرستان با مهر و امضاء دبیرستان

تمام فرمهای  موجود در سایت ثبت نام اینترنتی دانشگاه را دانلود کرده و پس از تکمیل در زمان مراجعه حضوری همراه مدارک خود تحویل دهید.

از اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی (کد رهگیری)خود 4نسخه پرینت تهیه نموده و در زمان مراجعه حضوری تحویل نمایید.

مرحله دوممراجعه حضوری  و تحویل مدارک

طی اطلاعیه های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد.

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان : در این فاصله زمانی ثبت نام اینترنتی تا مراجعه حضوری خواهشمند است جهت اخذ رسید به شرح ذیل اقدام نمایید.

ضروری است پذیرفته شدگان با دردست داشتن کپی مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی به باجه پست محل سکونت خود مراجعه ودرخواست صدور تاییدیه مدرک دیپلم وپیش دانشگاهی از آموزش وپرورش محل تحصیل خود برای دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرس : اراک:سردشت مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) - ساختمان معاونت آموزش طبقه سوم واحدثبت نام صندوق پستی 1884  کدپستی 6941-7-38481 –  نمایند.

قابل توجه پذیرفته شدگان رشته های ظرفیت مازاد :

اطلاعیه های مربوط به پرداخت شهریه در اطلاعیه های بعدی اعلام میگردد.

تلفن های ضروری:

1- در صورت بروز مشکل در ثبت نام اینترنتی شماره 08634173643