جدیدترین کتاب آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته

ترجمه شده توسط : محسن جاویدان، علی معین و مسعود بساطی ، زیر نظر دکتر ابوالفضل جوک
جدیدترین کتاب آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته

ACLS Provider Manualبه روزترین کتاب آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته انجمن قلب آمریکا است که در نمایندگی های سراسر جهان این سازمان به فراگیران آموزش داده می شود. این کتاب توسط عضو و مدرس بین المللی این سازمان و با نظارت متخصصین محترم طب اورژانس و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک، ترجمه و تالیف گردیده است.  ACLS Provider Manual پس از داوری و طی مراحل قانونی، از یکصد و سیزدهمین جلسه شورای انتشارات دانشگاه مجوز نشر با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی دریافت و توسط انتشارات «ونوس» چاپ و در دسترس تمامی گروههای پزشکی و پیراپزشکی قرار گرفته است.

کتاب حاضر با عنوان فارسی راهنمای پروایدری ACLS مورد تایید معاونت محترم درمان دانشگاه و مشتمل بر 247 صفحه و 13 فصل جدیدترین، مطالب علم احیاء از جمله 8 نوع الگوریتم تخصصی بروز شده به انضمام مباحث مدیریتی، نحوه شکل گیری و عملکرد موثر تیمهای احیاء و واکنش سریع RRT”" از جمله سنجه های جدید اعتبار بخشی ملی بیمارستانها، تشخیص و درمان برادیکاردی ها و تاکی آریتمی های علامت دار و در نهایت مراقبت های پس از ایست قلبی بیماران را تشریح می نماید.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 09368624888 و یا 09188624885 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: آموزش احیاء قلبی ریوی پیشرفته انجمن قلب آمریکا ACLS Provider Manual دانشکده پرستاری اراک