جلسه دفاع از پایان نامه خانم الهام محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان برگزار شد

خلاصه پروپوزال

پژوهش حاضر با عنوان "تاثیر الگوی خودمراقبتی اورم بر اضطراب مادران دارای فرزند مبتلا به تشنج ناشی از تب" انجام شد.در این پژوهش 70نفر از مادران دارای کودک مبتلا به تب و تشنج که به بیمارستان امیرکبیر شهر اراک مراجعه و بستری شدند به روش بلوکی تصادفی به دو گروه آزمون و کنترل تقسیم شدند.در ابتدا هر دو گروه پرسشنامه دموگرافیک و اضطراب اشپیل برگر را تکمیل نموده سپس در گروه آزمون مداخله ،آموزشی-حمایتی بر مبنای الگوی اورم اجرا شد و پس از سه هفته مجددا پرسشنامه اشپیل برگر توسط هر دو گروه تکمیل گردید.نتایج نشان داد هر دو گروه ازنظر خصوصیات دموگرافیک مشابه بودند و میانگین نمره اضطراب قبل از مداخله در دو گروه تفاوت آماری معناداری نداشت(161/0=p) ولی  میانگین نمره اضطراب مادران در دو گروه پس از اجرای مداخله دارای تفاوت آماری معناداری شدند(000/0=p ).

کلید واژه ها: دفاع پایان نامه الهام محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان دانشکده پرستاری اراک