اخذ اعتبار نامه کمیته اخلاق در پژوهش کار با حیوانات آزمایشگاهی برای دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۸ کد : ۲۸۶۱۳ اخبار اسلایدی

طبق گزارش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، درخواست تأسیس «کمیته اخلاق در پژوهش کار با حیوانات آزمایشگاهی » دانشگاه علوم پزشکی اراک  به صورت قطعی در کمیته ملی اخلاق در پژوهش ‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تأیید و اعتبارنامه آن ابتدای سال 1400 به مدت دو سال و با شناسه اختصاصی IR.ARAKMU.REC صادر گردید.

دکتر علیرضا کمالی ، معاون تحقیقات  و فناوری دانشگاه در این باره گفت: تمام پروژه‌های تحقیقاتی از جمله پایان‌نامه‌ ها، رساله‌ های دکتری و طرح ‌های تحقیقاتی اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با موضوع آزمودنی های حیوانی ، باید مطابق با استاندارها و موازین اخلاقی و حقوقی موجود در شیوه نامه اخلاق در پژوهش به انجام برسند.

ایشان افزودند طرح های پژوهشی با ویژگی های مذکور  بایستی  قبل از اجرا، به تصویب کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه رسیده باشند.

کلید واژه ها: اعتبار نامه کمیته اخلاق حیوانات آزمایشگاهی دانشکده پرستاری اراک