پذیرش دانشجویان بین الملل در مقطع کارشناسی پرستاری و کارشناسی ارشد

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۹ کد : ۳۴۵۲۳ اخبار اسلایدی

روز گذشته 1/ 3/ 1402 جلسه ای  با حضور مدیریت محترم امور بین الملل دانشگاه دکتر همتا و  ریاست محترم دانشکده پرستاری سرکار خانم دکتر سجادی و دیگر مسئولین دانشکده برگزار شد.

با توجه به این که پذیرش دانشجویان بین الملل در مقطع کارشناسی پرستاری در نیمسال اول 402-403 آغاز خواهد شد، مسئولین دانشکده پرستاری در خصوص ابهامات برنامه ریزی و نحوه برگزاری کلاس ها جهت این دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ادامه دکتر همتا ضمن تاکید بر ظرفیت های دانشکده پرستاری، خاطر نشان کرد در زمینه پذیرش دانشجوی بین الملل در مقطع تحصیلات تکمیلی، دانشکده پرستاری تنها دانشکده پیشگام بوده که در سال گذشته دانشجوی بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد پرستاری پذیرش نموده است.

کلید واژه ها: پذیرش دانشجویان بین الملل در مقطع کارشناسی پرستاری و کارشناسی ارشد دانشکده پرستاری اراک