نود و هفتمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۱ کد : ۳۴۷۵۷ اخبار اسلایدی

این جلسه با حضور اعضا، دوشنبه مورخ 8 خرداد ماه در ساعت ۱۳ با ارائه پروپوزال خانم ها

1. سارا سمیعی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان ورودی1401 با عنوان " بررسی تاثیر تئوری پپلاو بر کنترل قند خون و خود مراقبتی نوجوانان مبتلا به دیابت نوع1 : یک مطالعه ترکیبی" به راهنمایی سرکار خانم دکتر سمیه سیاحی و مشاوره سرکار خانم دکتر محبوبه سجادی و جناب آقای دکتر رحمت اله مراد زاده، داوران محترم سرکار خانم دکتر شراره خسروی و جناب آقای دکتر بهزاد همدانی و جناب آقای محسن شمسی برگزار شد.

2.  خانم زینب جهانگیری دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان ورودی 1399 با عنوان " بررسی تاثیر توانمند سازی ترجمان دانش بر درک عملکرد مبتنی بر شواهد و دیسترس اخلاقی در پرستاران بخش کودکان" به راهنمایی سرکار خانم دکتر سمیه سیاحی و مشاوره سرکار خانم دکتر اعظم مسلمی و سرکار خانم دکتر راهله جوانبختیان، داوران محترم سرکار خانم دکتر محبوبه سجادی و سرکار خانم دکتر شراره خسروی و سرکار خانم میترا جرس برگزار شد.

کلید واژه ها: نود و هفتمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پرستاری اراک