برگزاری دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت سیمرغ

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۳۶۳۸۷ اخبار اسلایدی

دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ، علاقه مندان می‌توانند در رشته های نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم کوتاه، فیلم مستند، فیلمنامه نویسی، شعر، نثر، ادبیات طنز، داستان کوتاه، خاطره نویسی، شعار و پیام کوتاه، نقاشی، نقاشی دیجیتال، کاریکاتور، پوستر، عکس، اینفوگرافیک و هنرهای رادیویی(پادکست و...) جشنواره سیمرغ شرکت کنند؛ محدودیتی برای شرکت متقاضیان در رشته‌های مختلف وجود ندارد.
بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره، مهلت ثبت نام و ارسال آثار به این جشنواره  تا پایان مهرماه 1402 خواهد بود.

این جشنواره در هفت بخش؛ «دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت»، «کارکنان نظام سلامت و فارغ التحصیلان علوم پزشکی وزارت بهداشت»، «اساتید، اعضاء هیئت علمی و جامعه پزشکی وزارت بهداشت»، «بخش ویژه، شبکه های بهداشت و بهورزها»، «دانشجویان غیر ایرانی در حال تحصیل در وزارت بهداشت»، «بخش ملی، ویژه عموم افراد» و «+مسابقه کتابخوانی» برگزار می‌شود.

دانشجویان و علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این جشنواره به آدرس www.festivalf.ir مراجعه نمایند. گفتنی است؛ جشنواره فرهنگی هنری «سیمرغ» در هفت بخش نمایشنامه نویسی، تحقیق و پژوهش، سرود، فیلم، ادبی، هنرهای تجسمی، هنرهای رادیویی پاییز 1402 برگزار خواهد شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دوازدهمین جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت سیمرغ دانشکده پرستاری اراک ایران جوان بمان