روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س) مبارک

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۹۳۲۲ اخبار اسلایدی

دکتر امانی در مراسم گرامیداشت روز پرستار که 25 آبان برگزار گردید گفت: پرستاران خط مقدم دفاع از انسانیت و کشور و در سیستم سلامت و نظام اداری و درمان جزو مهمترین و وسیعترین نیروهای ارزشمند هستند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن اشاره به ارزش کار پرستاران، افزود: تناسب ولادت حضرت زینب(س) با روز پرستار نشان از ارزشمندی کار این عزیزان در حوزه سلامت دارد. دکتر امانی تصریح کرد: مطالبات پرستاران با همکاری مقامات ارشد استان و همچنین رایزنی های صورت گرفته با مقام عالی وزارت بهداشت در حال پیگیری است و امیدواریم در آینده ای نزدیک بتوانیم مشکلات و چالش های موجود در این حوزه را حل نماییم.
دکتر امانی در پایان ضمن تشکر مجدد از تلاش های کادر پرستاری در تمامی مراکز درمانی و بهداشتی استان مرکزی خواستار همکاری و همراهی این عزیزان با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک برای رفع چالش ها و مشکلات موجود در این حوزه شد.

روز پرستار
روز جاری عاطفه‌ها
روز درخشیدن ایمان در قلب‌های مهربان
روز افتخار انسان به انسانیّت گرامی باد!

پرستار ان عزیز  روزتان مبارک

کلید واژه ها: روز پرستار مبارک ولادت حضرت زینب (س) دانشکده پرستاری اراک