اطلاعیه شماره ۲۶ :منابع و زمان آزمون عملی صلاحیت بالینی شهریور ۱۳۹۸

اطلاعیه شماره ۲۶ :منابع و زمان آزمون عملی صلاحیت بالینی  شهریور ۱۳۹۸

اطلاعیه شماره 26 :

*مهم*                                   باسمه تعالی                       *مهم*            1/4/98

منابع و زمان آزمون عملی صلاحیت بالینی  شهریور 1398

ویژه دانشجویان پرستاری ورودی مهر 1395  اراک و آزمون مجدد

به اطلاع می رساند آزمون عملی صلاحیت بالینی دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی مهر1395 اراک و آزمون مجدد هفته اول شهریور ماه ساعت 7:30 صبح به روش آسکی در محل ساختمان مهارت های بالینی دانشکده پرستاری اراک برگزار می گردد. ساعت ورود به حوزه امتحانی 7:00 صبح می باشد. دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت دانشکده پرستاری، اطلاعیه های آزمون را مطالعه نمایند. دانشجویان ملزم می باشند، کلیه اطلاعیه های دبیرخانه آزمون را تا پایان شهریور ماه 1398 با دقت مطالعه نموده و پیگیری نمایند. تنها مرجع صدور اطلاعیه های مربوطه، پرتال اینترنتی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک میباشد. بدیهی است هرگونه ادعا درخصوص عدم اطلاع از مفاد اطلاعیه های درج شده مورد پذیرش نخواهد بود.

لازم به توضیح است منابع آزمون شهریور 1398 به پیوست اطلاعیه شماره 26 اعلام شده است  و هم اکنون از طریق آدرس ذیل قابل دریافت می باشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: آزمون عملی صلاحیت بالینی شهریور 98 دانشجویان پرستاری دانشکده پرستاری اراک