پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری

۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۵۳۲۱ اخبار اسلایدی

پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری

بدینوسیله به اطلاع کلیه کادر پرستاری مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاری می‌رساند پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری در تاریخ  20/07/98  برگزار خواهد شد، لذا متقاضیان واجد شرایط ثبت ‌نام در شورای عالی سازمان نظام پرستاری می‌توانند از  تاریخ  22/05/98  لغایت 28/05/98 (به مدت 5 روز اداری) با توجه به شرایط ذیل ، اسکن مدارک لازم( بشرح ذیل) را به هیئت اجرایی دانشگاه / دانشکده مربوط به شهرستان واجد شرایط هیئت مدیره تحویل و رسید دریافت نمایند.

شرایط انتخاب شوندگان شورای عالی سازمان نظام پرستاری به شرح ذیل می‌باشد:
1ـ دارا بودن شرایط انتخاب شوندگان عضویت در هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاری با ارائه کارت عضویت و تاریخ معتبر که اعتبار آن به تأیید سازمان نظام پرستاری مرکز برسد.
تبصره1: در این باره ستاد اجرایی مرکزی می بایست بطور کتبی برای کلیه داوطلبین از سازمان نظام پرستاری مرکز استعلام نماید.
تبصره 2: کارت پرسنلی عضویت در هیئت مدیره ها یا شورای عالی یا کارمندی سازمان ملاک عمل نمی باشد.
2ـ عدم سابقه محکومیت که منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی باشد.
3ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقی و مالی
4- عدم سابقه محکومیت از هیات‌های رسیدگی به تخلفات سازمان نظام پرستاری که منجر به محرومیت از عضویت در سازمان نظام پرستاری باشد.
5ـ التزام عملی به اسلام و پایبندی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
تبصره: ضمناً اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که تابع احکام دین اعتقادی خود می‌باشند، مشروط به اینکه تجاهر به نقض احکام اسلامی را ننمایند.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام داوطلبین عضویت در پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری:
1ـ اسکن شناسنامه (صفحات اول و توضیحات)
2ـ اسکن کارت ملی (پشت و رو)
۳- اسکن کارت عضویت تأیید شده سازمان نظام پرستاری
۴- اسکن فرم تکمیل شده عکس دار ثبت نام داوطلبین (فرم شماره 1 تایپ شده توسط داوطلب)

ستاد اجرایی مرکزی پنجمین دوره انتخابات
 شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران