اطلاعیه شماره ۳۵ **ویرایش جدید۳** دفترچه راهنمای آزمون به همراه چک لیست های امتحانی ششمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پرستاری

راهنمای شماره  ۱ و ۲ (چک لیست های)  برگزاری آزمون عملی صلاحیت بالینی ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی بهمن ۱۳۹۵ اراک، شازند و آزمون مجدد

**ویرایش جدید3**

راهنمای شماره  1 و 2 (چک لیست های)  برگزاری آزمون عملی صلاحیت بالینی ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی بهمن 1395 اراک، شازند و آزمون مجدد

مقدمه:

با سپاس بیکران به درگاه ایزد منان و آرزوی توفیق برای تمامی پویندگان و پژوهندگان عرصه علم و آگاهی و امید سربلندی برای دانشجویان عزیز، ضوابط و شرایط برگزاری آزمون صلاحیت بالینی  رشته پرستاری در سال 1398 به شرح زیر اعلام می گردد.

تذکر بسیار مهم :

دانشجویان ملزم می باشند، کلیه اطلاعیه های دبیرخانه برگزاری آزمون را تا پایان بهمن 1398 را با دقت مطالعه نموده و پیگیری نمایند. تنها مرجع صدور اطلاعیه های مربوطه، پرتال اینترنتی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد. بدیهی است هرگونه ادعا درخصوص عدم اطلاع از مفاد اطلاعیه های درج شده مورد پذیرش نخواهد بود.

لازم به توضیح است منابع آزمون طی اطلاعیه شماره 33 اعلام شده است و هم اکنون از طریق آدرس ذیل قابل دریافت میباشد.

کلید واژه ها: آزمون عملی صلاحیت بالینی کارشناسی پرستاری دانشکده پرستاری اراک