نتایج ششمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری اراک، شازند و آزمون مجدد

نتایج ششمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی  ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری اراک، شازند و آزمون مجدد

اطلاعیه شماره 38

نتایج ششمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی

ویژه دانشجویان کارشناسی پرستاری اراک، شازند و آزمون مجدد

مقدمه:

با سپاس بیکران به درگاه ایزد منان و آرزوی توفیق برای تمامی پویندگان و پژوهندگان عرصه علم و آگاهی و امید سربلندی برای دانشجویان عزیز، نتایج ششمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در بهمن 1398به شرح زیر اعلام می گردد.

تذکر بسیار مهم :

تنها مرجع اعلام نتایج، پرتال اینترنتی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک می باشد.

لازم به توضیح است نتایج هم اکنون از طریق آدرس ذیل قابل دریافت میباشد.

نکات مهم:

1- به استحضار می رساند نمرات حد نصاب در گروه داخلی جراحی 210 از 300 نمره، در گروه مراقبت های ویژه 140 از 200 نمره ، در گروه کودکان 210 از 300 نمره و در گروه بهداشت 140 از 200 نمره محاسبه شده است و در صورتی که نمره داوطلب کمتر از حد نصاب باشد، دانشجو در آن گروه امتحانی مردود می گردد.

2- در صورت اعتراض به نتایج حداکثر تا 48 ساعت پس از اعلام نتایج می توانید درخواست کتبی خود را فقط بصورت حضوری به مدیر اجرائی آزمون واقع در طبقه سوم دانشکده پرستاری اعلام نمایید تا در کمیته اجرائی آزمون بررسی گردد.

3- هرگونه اعتراض پس از مدت تعیین شده فاقد اعتبار می باشد.

کلید واژه ها: نتایج ششمین آزمون عملی صلاحیت بالینی دانشکده پرستاری اراک