پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت سال جدید

پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت سال جدید

به نام هستی‌بخش

ای نوبهـار حُسـن! بیا کان هوای خـوش
بر باغ و راغ و گلشن و صحرا مبارک است.

در آغاز نوبهار و نو شدن سال، جان نو و جهان نو، روز نو و اندیشه نو، در جانِ لحظه‌های شما جاری باد.

با فرارسیدن سال جدید، برخود لازم می دانم از تلاش ها و زحمات ارزنده کلیه اساتید و همکاران عزیز در طول سال ۱۳۹۸، تشکر و قدردانی نمایم.

تشکر و قدردانی ویژه خود را تقدیم اساتیدی می کنم که با مسئولیت پذیری، دلسوزی، عشق و علاقه و رفتار حرفه ای در مواجهه با بحران کرونا، عالمانه و عملگرایانه نقش آفریده و می آفرینند.

همچنین برخود لازم می دانم مراتب قدردانی فراوان خویش را به همکاران ارجمندم در عرصه خدمت رسانی به مردم خوب کشورمان در مراکز بهداشتی و آموزشی- درمانی اعلام نموده، صمیمانه از خداوند مهربان، آرزو می کنم  سال نو، سال صحت ، سلامتی و سرشار از معنویت و آرامش برای کلیه انسانها و به ویژه شما عزیزان  باشد.

کلید واژه ها: پیام تبریک سال 1399 دکتر کبری راهزانی دانشکده پرستاری اراک