دومین جلسه هیات امناء دانشگاه برگزار شد

برگزاری دومین جلسه هیات امناء دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک،خمین و ساوه در مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۸

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۸۳۵۹ اخبار اصلی
دومین جلسه هیات امناء دانشگاه/دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک،خمین و ساوه در روز سه شنبه ۱۴۰۱/۰۴/۲۸برگزار شد . دراین جلسه بررسی و تصویب بودجه ۱۴۰۱ و شاخص عملکرد ۱۴۰۰ و پیشنهادات مشترک و اختصاصی دانشگاه صورت پذیرفت

جلسه هیأت امنای دانشگاه با حضور نماینده وزیر و دبیر هیأت های امناء، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و اعضاء هیأت امناء با محوریت بررسی بودجه 1401 و شاخص های عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال 1400 در روز سه شنبه 28 /04 /1401 در تهران برگزار گردید.
 در این نشست، بودجه 1401 دانشگاه و شاخص های عملکرد 1400 ارائه و تصویب گردید.
 شایان ذکر است در ادامه این جلسه که نمایندگان معاونت های ستادی وزارت متبوع، کارشناسان دبیرخانه هیات امناء وزارت متبوع، معاون توسعه، مدیران امورمالی و بودجه ومشاور ریاست و رئیس دبیر خانه هیأت امناء دانشگاه، نیز حضور داشتند، پیشنهادات مشترک واختصاصی دانشگاه مورد بررسی و تصویب اعضاء هیأت امناء قرار گرفت.

کلید واژه ها: دانشگاه هیأت هیأت امناء امناء وزارت بودجه