اطلاعیه نظام وظیفه مربوط به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۰۴۳۹ اخبار اصلی

1-دانشجویان مشمول جهت ثبت در خواست معافیت تحصیلی ابتدا باید کد سخا را از دفاتر پلیس +10 دریافت نمایند ( دانشجویانی که کد سخا را دارند نیاز به مراجعه به دفاتر پلیس +10 ندارند )

2-دانشجویان مشمولی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرفته شده اند ابتدا باید  در  سامانه نظام وظیفه به ادرس services.epolice.ir نسبت به ثبت اطلاعات  مقطع قبلی خود (کاردانی )  اقدام نماید .

3- سپس نسبت به   ثبت درخواست معافیت  تحصیلی خود را  در سامانه نظام وظیفه به ادرس services.epolice.ir اقدام نمایند. جهت ورود به سامانه  کد کاربری: شماره  ملی ورمز عبور :کد سخا می باشد   ضمنا  لازم است در ابتدا فیلم آموزشی بار گزاری شده را به دقت مشاهده نموده وسپس نسبت به  ثبت درخواست اقدام نمایید.

4-در هنگام ورود به سامانه ابتدا شرایط عمومی سازمان وظیفه عمومی برای شما نمایش داده می شود که با تایید کردن آن وارد سامانه میشوید  وسپس  پس از وارد کردن اطلاعات شخصی در قسمت در خواست معافیت تحصیلی کد دانشگاه علوم پزشکی اراک(  کد625 )می باشد که با وارد کردن کد ،عنوان دانشگاه علوم پزشکی اراک را راحت پیدا میکنید  سپس در قسمت مقطع تحصیلی توجه نمایید که تمام مقاطع در دانشگاه علوم پزشکی اراک   عنوان پزشکی را باید داشته باشد در مقطع کارشناسی ناپیوسته  باید عنوان کارشناسی ناپیوسته پزشکی انتخاب شود .

توجه: پس از ثبت درخواست گزینه بررسی ومشاهده را که در جلوی درخواست ثبت شده قرار دارد را کلیک کرده ونسبت به پرداخت مبلغ 170000 هزار ریال (معادل 17 هزار تومان)  از طریق سامانه فوق اقدام نمایید در صورت عدم پرداخت هزینه مذکور، در خواست شما جهت بررسی و صدورمجوز  معافیت موقت تحصیلی  در کاربر دانشگاه قابل مشاهده نخواهد شد  .

5- پذیرفته شدگانی که سرباز می باشند باید برگه اشتغال به خدمت خود را اسکن نمایند و در خواست معافیت تحصیلی وایست خدمتی را در سامانه  services.epolice.ir  ثبت نمایند

6- پذیرفته شدگانی که دارای  کارت معافیت  ویا پایان خدمت می باشند تصویر کارت خود را اسکن نمایندونیاز به ثبت درخواست معافیت تحصیلی ندارند

مدارک لازم جهت نظام وظیفه  که باید اسکن گردد :

8- تصویر (کپی ) کارت معافیت  ویا پایان خدمت  در سامانه بارگزاری شود وتصویر آن با سایر مدارک ثبت نامی به این دانشگاه ارسال گردد