فراخوان جذب ۴ نفر نیروی طرح تعهد دکترای تخصصی یا کارشناسی ارشد پرستاری

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۹ کد : ۴۳۸۷۸ اخبار
فراخوان جذب ۴ نفر نیروی طرح تعهد دکترای تخصصی یا کارشناسی ارشد پرستاری

"دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک به منظور ترمیم و تکمیل کادر آموزشی مورد نیاز خود در دانشکده پرستاری اراک، از بین فارغ التحصیلان رشته های پرستاری چهار نفر دکتری تخصصی (Ph.D) یا کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، روانپرستاری، پرستاری داخلی- جراحی، پرستاری مراقبتهای ویژه، پرستاری اورژانس، سلامت در بلایا و فوریت ها،  جهت انجام تعهدات قانونی در قالب هیات علمی دعوت به همکاری می نماید.

متقاضیان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در فراخوان مربوطه از شنبه مورخ 1403/3/19  لغایت سه شنبه 1403/4/19  با آدرس الکترونیکی  nursing.school@arakmu.ac.ir مکاتبه و یا با شماره ۳۴۱۷۳۵۲۴ – ۰۸۶ و یا دورنگار ۳۴۱۷۳۵۲۴ - ۰۸۶ تماس حاصل نمایند."

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک تکمیل کادر آموزشی دانشکده پرستاری اراک دعوت به همکاری