اتوبوس واکسیناسیون مجددا به حرکت درآمد

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۲۴۵۹۲ اخباراصلی
رییس بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک از سرگیری واکسیناسیون سیار خبر داد.
اتوبوس واکسیناسیون مجددا به حرکت درآمد

به گزارش وب دا مرکزی، محمدرضا قاسملوئیان گفت: به خاطر شرایط حساس و وِیژه ای که با گسترش سویه اُمیکرون پیش آمد، با هماهنگی به عمل آمده توسط شهرداری، مرکز بهداشت و مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی، اتوبوس واکسیناسیون مجددا به حرکت درآمد.

وی افزود: تا این لحظه 1 هزار و 236 دز واکسن توسط جهادگران به مردم عزیز تزریق شده است.

وی تاکید کرد: اتوبوس واکسیناسیون غالبا در مناطق حاشیه ای و مناطق پرازدحام و شلوغ شهر مثل گلزار شهدا، بازار و مستقر می شود و تزریق را انجام می دهد.

رییس بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: اکثر افراد دز سوم را دریافت می کنند البته بعضا دز اول شان را دریافت می کنند که این اقدام به صورت لکه گیری نیز برای افرادیکه تاکنون موفق به دریافت واکسن نشده اند، انجام می گیرد.

قاسملوئیان افزود: از قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی و دانشجویانی که در این نهضت ملی واکسیناسیون شرکت کرده اند تا هرچه سریعتر از شر این ویروس و بلای عالم گیر خلاص شویم نهایت تشکر را دارم که بدون هیچ چشم داشتی زحمات زیادی را متحمل می شوند تا درصد ایمنی مردم در برابر این بیماری افزایش یابد.

وی در پایان از مردم خواست تا هرچه سریعتر در تزریق دز سوم تعجیل کنند تا بهار و عیدی بدون ترس و واهمه را سپری کنند.

کلید واژه ها: دز دریافت تزریق واکسیناسیون دانشجویی بسیج دانشجویی بسیج