هوا ۴ برابر حد استاندار آلوده است مراقب خودتان باشید

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۴۶۰۷ اخباراصلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان از مردم به دلیل ۴ برابر بودن غلظت آلاینده‌های هوای اراک از حد استاندار خود،ببه شدت مراقب سلامتی خود باشند
هوا ۴ برابر حد استاندار آلوده است مراقب خودتان باشید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان گفت: بنا بر گزارش  اداره کل حفاظت محیط زیست استان، غلظت آلاینده‌های هوای اراک روز چهارشنبه، چهار برابر بیش‌تر از حد استانداردهای زیست محیطی است.
وی افزود: به نقل از این اداره کل، بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان مرکزی، متوسط شاخص کیفیت هوای اراک در ۲۴ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ صبح امروز به عدد ۱۵۷ رسید که بیانگر کیفیت هوای ناسالم برای تمام گروه‌های سنی بوده است.
وی تاکید کرد: شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای اراک در ساعت  ۸ صبح امروز (چهارشنبه) به ۱۹۸ رسید که نشانگر کیفیت هوای ناسالم برای تمام گروه‌های سنی است.
دکتر جمالیان گفت: آلاینده مسئول، ذرات کمتر از ۲ و نیم میکرون و علت آلودگی، گرد و غبار فرامنطقه‌ای است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در این روز و روزهای آلوده به مردم به ویژه سالمندان و خردسالان و افراد دارای بیماری زمینه ای توصیه می کنیم حتی الامکان از منزل خارج نشوند و در صورت ضرور از ماسک استفاده کنند.

کلید واژه ها: هوای کیفیت هوای هوای اراک کیفیت استان اراک گزارش سنی