پلمپ ۴۸ مرکز متخلف در طرح نوروزی امسال

۰۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۷ کد : ۲۵۰۰۸ اخباراصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در ایام نوروز و در رابطه با سلامتی مردم با هیچکس مماشات نخواهیم کرد.
پلمپ ۴۸ مرکز متخلف در طرح نوروزی امسال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: ۲ مرکز بین راهی در قالب طرح تشدید نظارت در ایام نوروز توسط همکاران بهداشتی بازرسی و پس از احراز تخلف، پلمپ شدند.
وی افزود: همچنین در این راستا از ۹۳ مرکز اقامتی، بازرسی شده که از این تعداد سه مرکز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی تاکید کرد: همچنین از ۵۲ پایانه مسافربری درون و برون‌شهری نیز بازرسی به عمل آمد که از این تعداد ۲۳ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند و یک مورد هم منجر به پلمپ شد.
دکتر جمالیان گفت: با توجه به اهمیت سلامت و موضوع تغذیه هموطنان و مسافران نوروزی تاکنون از ۶۶۷ مرکز تهیه توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی بازرسی به عمل آمد که ۲۱ مورد منجر به معرفی به مراجع قضایی و ۲۱ مورد هم پلمپ و تعطیل شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین خاطرنشان کرد: از ۳۴۴ بازرسی ارجاع شده از اماکن عمومی ۱۲ مورد منجر به معرفی به مراجع قضایی و یک مورد هم پلمپ شد.
دکتر جمالیان در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراجع قضایی و همکاران بهداشتی را سریعاً مطلع کنند.

کلید واژه ها: قضایی مراجع قضایی بازرسی مراجع پلمپ مرکز معرفی